Marcella Andringa

Docent Masterprogramma
Kleding als taal v.a. 2017

Docent Masteropleiding
Kleding als taal 2015-2017

Eigenaar Marcella stijlinspirator, spreker & vakdocent

Award:  Vrouw in de Media Award frl

Mede-initiatiefnemer Project & Magazine Gorgeous Grey

Ontwerper CellaBella/BellMen

“Zichtbaar jezelf om het verschil te maken. Ik geloof dat als jij je eigenheid, je innerlijke kwaliteiten en uiterlijk in balans brengt, je volledig in je kracht staat. Dat ervaar ik zelf als ondernemer nog iedere dag. Jaren heb ik als image consultant kleding gedragen van Noa Noa. De kledingstijl was creatief, open, elegant en anders dan anders. Maar toch miste ik iets. Ik was niet zichtbaar en was onzeker over mijn uitstraling. Ik wilde ‘maximaal’ in mijn kracht staan en mijn ideale klanten aantrekken.

Daarom heb ik masteropleiding Kleding als taal gevolgd. Ik leerde dat kleding een sterk communicatiemiddel is. Je kunt met kleding helemaal jezelf zijn door context, innerlijk en uiterlijk in balans te brengen. Je leert niet alleen hoe je je klanten op hoog niveau kunt adviseren, maar je ontwikkelt je als image consultant ook enorm. Mijn kledingstijl is nog steeds elegant, open, anders dan anders, maar meer volwassen en ik sta volledig in mijn kracht. Ik heb mijn bedrijf naar een hoger niveau getild en ben zichtbaar. Ik trek mijn ideale klanten aan en maak het verschil.”

Bertine Oudesluijs

Examinator Masterprogramma
Kleding als taal v.a. 2017

Docent Masteropleiding
Kleding als taal 2013-2017

Eigenaar Bo imagocoach

Manager Dress for Success Eindhoven

“Ieder mens laten stralen, meer zichtbaar maken en daardoor meer zelfvertrouwen geven, dat is mijn missie. Mijn adviezen, vaak vanuit een gevoel ingegeven, concreet en helder naar een klant kunnen vertalen, leerde ik vooral tijdens de Masteropleiding bij Eva. Ik heb met veel plezier met haar, en later met Marcella, lesgegeven aan collega’s die de geweldige methode van het Stijlkwadrantenspel® wilden leren doorgronden om zo op hoog niveau hun klanten te adviseren.

Mijn hart ligt in het runnen van Dress for Success Eindhoven. Daarom heb ik gekozen om het lesgeven te stoppen. Ik ben zeer vereerd dat ik examinator ben van het Masterprogramma van Marcella. Zij zet ons werk op een sprankelende en vakkundige wijze voort.”

Eva Hollander

Ontwikkelaar methode Kleding als taal | het Stijlkwadrantenspel®

Oprichter en docent Masteropleiding IIC

Auteur Kleding als taal | het Stijlkwadrantenspel®

”Zeventien jaren heb ik met passie en plezier gewerkt als image consultant. In die tijd heb ik Kleding als taal – het Stijlkwadrantenspel® ontwikkeld en daar talloze consulten en trainingen mee gegeven. In de Masteropleiding tot integraal image consultant heb ik vele collega’s in deze methode opgeleid, en tenslotte heb ik het boek gemaakt. De VIP-award in 2014 was een mooie bekroning van mijn werk en liefde voor het vak.

Met vol vertrouwen geef ik nu het stokje door aan mijn twee docenten Marcella en Bertine. Zij zijn als enige twee door mij hiervoor opgeleid en bevoegd om Kleding al taal – het Stijlkwadrantenspel® te onderwijzen aan image consultants.

Het zijn bevlogen, inspirerende en ervaren integraal image consultants. Het masterprogramma is bij hen in zeer goede handen.”

Mijn missie:

“Ik wil een inspiratiebron zijn in het bedrijfsleven, maar ook voor vakcollega’s. Daarom voelde ik mij ook vereerd dat Eva Hollander mij heeft opgeleid tot docent. Met echt heel veel enthousiasme heb ik samen met Eva en Bertine lesgegeven aan collega’s die de methode en systemen wilden leren doorgronden. Vanaf september 2017 ben ik de hoofddocent, Bertine examinator en Eva senior-consultant en is er een andere, nog steeds fijne, samenwerking ontstaan.

Ik wil het vak van Image Consultant nog beter op de kaart zetten in Nederland en België zodat we samen veel mensen kunnen adviseren op hoog niveau met de geweldige methode Kleding als taal.”

Direct effectief

De Kleding als taal methode is onderscheidend en verdiepend, zeer praktisch toe te passen en direct effectief voor je klant. Het resultaat is dat je jouw bedrijf profileert en je marktpositie versterkt. Het professioneel werken met De Stijlcategorieën levert iedere dag en bij iedere klant direct resultaat op.

Zet jezelf opnieuw op de kaart

Als je als imageconsultant je kennis wilt verdiepen en in je adviezen verder wilt gaan dan wat de mode en de dress code voorschrijft, is dit masterprogramma zeer aan te bevelen.

Ben jij die gedreven ambitieuze image professional die verdieping wil in het vak? Wil jij je echt van de rest onderscheiden? Ga dan in gesprek met mij, zodat we kunnen bekijken of dit programma geschikt voor je is.

Bel of mail mij voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek